Recensioner och betyg

Här har vi samlat länkar över recensioner till våra aktiviteter:

Bäst i norden pa digitala aktiviteter Aktivitets portal – Happy Spider recensioner och betyg på Aktivitets portal

Bäst i norden pa digitala aktiviteter Google review – Happy Spider recensioner och betyg på Google

Happy Spider är en strålande samarbetspartner att jobba med när det kommer till företagsaktiviteter! Engagerade och hjälpsamma med ett bra utbud av aktiviteter. Vårt evenemang uppskattades verkligen och alla deltagare hade väldigt roligt under tiden vi körde Poängjakten som kvällsaktivitet. Smidigt att arrangera och utföra!

Amazing and ease set up to use. A lot of fun questions that get the teams together and trigger a lot of creativity and the most important having fun together. 90′ to go through all the hot spots is very challenging and it can easily take more time. The support from the team at Happy Spider is just Fantastic. Thank you.

Vi hade verkligen roligt tillsammans under våra uppdrag och det var supersmidigt och annorlunda :-) !! Det enda som var lite otydligt var att man inte riktigt kunde veta om vi skulle svara på engelska eller svenska (t.ex. städer) och att man borde få poäng när man gissat rätt men haft ett litet stavfel (mest som feedback till Happy Spider).

Hej Aktiviteten uppskattades av både gammal&ung så kan varmt rekommendera detta till vänner på andra företag. Det enda var att det var stressigt!!!!…eller så var vi långsamma ;-) Bra jobbat // Lotta på Nordea Sollentuna.

Allt var väldigt bra, från start till slut. Eventledaren var jätte duktig och fick med alla i rätt mode. Massa pluspoäng till henne!

Fungerade så himla bra :) lätt att följa instruktionerna och allt fungerade perfekt. På detta så var det riktigt skoj aktivitet. :)

Då vi alla arbetar hemifrån nu under rådande pandemi så var detta precis det vi behövde. En eftermiddag med många skratt :-) Speciellt tack till Lia som tog hand om oss på resan!

Superrolig aktivitet (Arond the world) på vår konferens. Dessutom hade vi lagt till momentet ”maskerad” till aktiviteten. Varje lag/land fick dessutom klä ut sig i huvudbonad som knöt an till Landet/Laget. Mycket skratt!

Jag kan rekommendera denna aktivitet. Passar för unga som gamla, för dem som är mer eller mindre kreativa, man får motion och mycket skratt på köpet.

Superkul aktivitet för en större grupp. Mycket skratt och väldigt tillmötesgående instruktör. Rekommenderas varmt!

Vi körde spionakademin för 200 personer. Det var väldigt väldigt uppskattat bland personalen. Stort tack för det. /

Vi var endast 8 personer men vi hade så roligt åt alla äventyr och frågor/gåtor som skulle lösas. Bra med tid och väldigt roligt att få allt sammanställt med bilder/videor efteråt.

Alla i teamet var engagerade och tyckte att det var roligt. Vi hade tyvärr lite för snålt med tid, men det var vårt eget problem,. Kommer att rekommendera detta till andra